Bejelentésufo2012threat kétely...titok...paranoia...téboly...félelem
Akkor van vége, ha vége van......

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Idegen űrhajók tartanak a Föld felé?


Az elmúlt hetekben, hónapokban terjengő hírre, miszerint három ismeretlen objektum érkezik a Föld felé a SETI nemrég reagált. Az UFO kutatók egy jó része komolyan veszi az esetet, míg a hivatalos oldal tagad. De vajon mi is az igazság? Sokan már a kezdeteknél átverést éreztek a dolog mögött, míg akadnak olyanok is, akik szerint valós fenyegetéssel állunk szemben. Lássuk hát 2011 első, és (eddigi) legnagyobb horderejű sztoriját!

“Ilyen még nem volt a történelem során: A SETI először volt, hogy betojva a saját gatyájába, vészriadót fújt, ugyanis a legfrissebb megfigyelések alapján három űrhajó közeledik a Föld felé, s amelyek ha tartják jelenlegi sebességüket, akkor 2012 decemberére érnek ide, és hogy nem sok jót tartogatnak, az már a legbosszantóbb szkeptikusok előtt sem kétséges. Támadnak hát az idegen lények?”


Az előzetes híresztelések szerint 3 gigantikus méretekkel rendelkező csillagközi űrhajó (nem meteor, vagy azonosítatlan repülő tárgy, hanem tényleges űrhajó) tart a Föld irányába, melyeket a SETI fedezett fel különféle felvételeken. A 3 túlméretezett objektum egyike körülbelül 240 km széles, a másik kettő ugyan kisebb, de még így is aggasztóan nagy méretekkel rendelkeznek ahhoz, hogy fenyegetést jelentsenek világunk számára. Az első hírek még azt taglalták, hogy ha még meteorokról, vagy üstökösről is lenne szó, akkor is hatalmas veszélyt jelentenének ránk nézve, hiszen külön-külön becsapódva is végzetes következményekkel járnának, és letörölnék a Föld színéről az életet. Később azonban ezt egyértelműen cáfolták, és megerősítették a tényt, miszerint a 3 rejtélyes objektum ténylegesen űrhajó, ráadásul éppen ebbe az irányba tartanak. Az egész históriát szándékosan szivárogtatták ki, eredetileg ugyanis sem a SETI, sem pedig a NASA nem szeretett volna felelős lenni a később kitörő tömeghisztériáért.


Vajon tényleg veszélyben vagyunk? vagy csak tévhit az egész...!

A szivárogtató nem más, mint a SETI asztrofizikusa, Craig Kasnov, aki pusztán jóindulatú figyelmeztetésként tette közzé a szigorúan titkos információkat. A történetnek aztán híre ment az elektronikus médiában, és egyre több weboldal vette át a szenzációt mintegy címlap sztoriként leközölve azt. Idézet a Pravda internetes magazinból: "Az UFO jelenségek olyannyira gyakorivá váltak a közelmúltban, hogy lehetetlen nem odafigyelni rájuk. Különleges szervezeti egységek különleges hatóságokat hoztak létre a légi védelem és a titkos laboratóriumi vizsgálatok érdekében. Az nem világos, hogy a titkos szervezetek már vizsgálják-e az idegenek űrhajóit vagy magát az idegeneket. " Az okfejtések, és találgatások után nem sokkal megindultak a pánikszerű, aggodalmas cikkek/publikációk is, melyek azt taglalták, hogy szinte biztosan nem barátságos céllal tartanak bolygónk felé az idegenek. Szerintük ugyanis a mi Földünk az egyetlen lakható bolygó a naprendszerben, gazdag nyersanyagforrással rendelkezik, biztosan nem fognak csak úgy integetve elhaladni mellettünk, majd továbbállni az univerzum távoli sötétjébe.

TÁMADÁSRA IS SZÁMITANUNK KELL?


Valóban megtámadnának minket? A Földet érő idegen támadások tekintetében (szerencsére) nincs még tapasztalatunk, és ez remélhetőleg így is marad. Bár nem létezik semmiféle hivatalos esettanulmány arra vonatkozóan, hogy egy ilyen bolygóközi konfliktus milyen következményekkel járna számunkra, abban nagyon sokan egyetértenek, hogy szinte teljesen esélytelenek lennénk az idegen életformákkal szemben, hisz abból adódóan, hogy képesek eljutni ide, sokkal fejlettebb technikával rendelkeznek, mint mi. Ha az idegenek nem piknikezni jönnek, akkor alaposan ráfáztunk. Egyes meg nem erősített (tehát akár fals) információk szerint maga Nostradamus is pont 2011-12 éveire jósolt totális háborút, mely ezek szerint nem csak az emberek között fog bekövetkezni. Az objektumokat egyébként a SETI észlelte, ezt már említettük, viszont azt nem, hogy a HAARP rendszer segítségével. Ez később még érdekes lesz, majd visszatérünk rá. A HAARP megfigyelő rendszer Alaszkában található, eredeti rendeltetése pedig nem más, mint a sarki fények kutatása, de rengeteg egyéb teória kapcsán tudjuk, (tudni vélik egyesek) hogy nem hivatalosan egész más dolgokra használják. A SETI kutató Craig Kasnov szerint az objektumok egyértelműen idegen eredetű űrhajók, azok nem lehetnek sem meteoritok, sem képhibák, vagy egyéb anomáliák, ahhoz túlságosan szabályos az alakjuk, és a kinézetük, ráadásul méreteik is elég impozánsak. Jelenleg a Plútó pályáján túl mozognak, azonban mikorra elérik a Mars pályáját, már a nagyobb amatőr teleszkópok számára is láthatóvá válnak, ez pedig a jövő év elején esedékes. Az amerikai kormány később megerősítette a hírt: az űrhajók 2012. december 21-én érik el a Földet. Egyes portálok az idegenek fajtáját is tudni vélik, eszerint az úgynevezett Anunnakik


– akik korábban itt éltek bolygónkon – térnek vissza a Földre. Az Anunnakik, vagy más olvasatban Anunnakuk (esetleg Annunakik) a sumér mitológia legtitokzatosabb alakjai. Régebbi írásokban a főistenekkel együtt, de tőlük függetlenül tesznek említést róluk. A szónak több jelentése is lehetséges: Ég(i)ember, vagy a Világmindenség építőköve, esetleg alapköve. Az „an-u-na-ki/an-u-na-ku szavak összetevői a következőképpen épülnek fel:
an – menny, égbolt
u – mindenség, fenn, magas, felemelkedik, felmegy
na – ember, lény, kő, kiáltó, egyetlen
ki – föld, hely, bázis, alap, alakít, csinál
/ku – hal, alap, bázis, épít


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!